KaraDeniz Media

Karadeniz Medyasi

Türkiye S-400’leri aktif etmezse Rusya ne yapacak?

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov ilişkilerin yıldönümünde CNN TÜRK muhabiri Sena Alkan’a konuştu. Yerhov, “Türkiye S-400’leri aktive etmezse Rusya ne der?” sorusuna çarpıcı bir cevap verdi.

Yerhov, “Türkiye S-400’leri aktive etmezse Rusya ne der?” sorusuna “Öyle bir alana değindik ki her kelime her ima durumu ciddi şekilde değiştirebilir. Genel bir cevap vermek durumundayım. Kullanılıp kullanılmayacağı tamamen sahip ülkenin hür iradesinde alınacak karardır.#2

Foto - Türkiye'nin bizden satın almak istediği ürünü biz sattık. Bu sistemlerin sahibi Türkiye'dir.

Türkiye’nin bizden satın almak istediği ürünü biz sattık. Bu sistemlerin sahibi Türkiye’dir.#3

Foto - Tamamen ülkenin kararına bağlı bir durum. Duruma basit bir örnekle bakalım:

Tamamen ülkenin kararına bağlı bir durum. Duruma basit bir örnekle bakalım:#4

Foto - ben bir aracın distribütörüyüm siz de benden araç almak istediniz. Satış yaptık. Sizden parayı aldım, aracı verdim. Araç sizin. İster plaja gidin, ister patates taşıyın, isterseniz üstüne makineli tüfek monte edin savaşa katılın,onu garajda saklamak sizin doğal hakkınız.

ben bir aracın distribütörüyüm siz de benden araç almak istediniz. Satış yaptık. Sizden parayı aldım, aracı verdim. Araç sizin. İster plaja gidin, ister patates taşıyın, isterseniz üstüne makineli tüfek monte edin savaşa katılın,onu garajda saklamak sizin doğal hakkınız.” şeklinde cevap verdi.

Show More
Bir cevap yazın